Mojito

de divainbucatarie in Cocktail, 16 Iul 2011 | 11618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de zahar,
  • 4-5 frunze de menta,
  • 60 ml rom alb,
  • 1 / 2 limette taiata in sferturi,
  • apa minerala,
  • cuburi de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mojito:

Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim imediat.

Noroc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mojito" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

cameliamatei 1

26.07.2011, 09:54

ador mojito ... dar fara alcool

mimmi 1

18.08.2011, 15:06

Caut si eu si nu stiu ce rom alb sa cumpar tu de care folosesti ??

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 09:35

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Grapefruit Mint Cooler