Moelleux au chocolat

de AnyCostescu in Prajituri, 9 Iul 2014 | 3130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 150 g zahar pudra
  • 100g unt
  • 75 g faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat:

Ciocolata si untul se taie bucatele si se topesc .

Intr-un bol amestecam faina, zaharul si galbenusurile de ou.

Adaugam ciocolata si untul si omogenizam.

Albusurirle le batem spuma cu un praf de sare, dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.

Punem compozitia rezultata intr-o tava si o coacem circa 20.25 minute (la foc mediu) in cuptorul incins in prealabil.

Dupa coacere, se lasa la racit si se serveste :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Valurile Dunarii"