Mocca cu spuma de rom

de Anastasia in Cocktail, 10 Feb 2010 | 3809 vizualizari

 

Este o bautura racoritoare si delicioasa , in asa masura ca vrei s-o faci de cate ori ai ocazia :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 banana curatata de coaja
  • 1 lingurita de cafea macinata
  • 30 gr. zahar (40 daca va place mai dulce)
  • 200 ml lapte
  • 80 gr. inghetata
  • 30 ml. rom sau coniac
  • 6~8 cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mocca cu spuma de rom:

Se marunteste in blender banana si se adauga cuburile de gheata, inghetata, 1/3 pahar lapte rece, cafeaua, 20 gr. zahar ( 2 linguri rase) 

Intr-o cratita se fierb 10 gr de zahar cu laptele ramas si cu romul, sa dea un clocot, luam de pe foc si mixam pana obtinem o spuma din lapte, turnam in pahare mocca si adaugam peste ea cu o lingura spuma de rom.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mocca cu spuma de rom" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Ina 1

13.06.2010, 14:28

nota 5 din doua voturi. Imi place ec-ai facut aici si cum ai prezentat

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:49

Anastasia 1

22.04.2012, 08:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia