Morcovii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem in doua pe lungime, apoi rondele.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul il spalam, indepartam cotorul si il curatam bine de semintele din interior. Apoi, il taiem in cuburi potrivite ca marime .
Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta s-a incins, punem la calit ceapa impreuna cu pancetta, ardeiul si morcovul.
Cand ceapa a prins culoare, adaugam fasolea si nautul si potrivim de sare. Lasam la foc potrivit, circa 10 minute.
Adaugam apoi sucul de rosii si amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem putin zahar ( in cazul in care sucul de rosii este acrisor), un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sucul a scazut ( lasam sa scada dupa preferinta ), dam tigaia de pe foc, presaram piper si patrunjel tocat fin.
Pofta buna !