Mix de legume inabusite

de Oana in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 10286 vizualizari

 

Rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un dovlecel
  • 2 ciuperci mari
  • 3 rosii
  • o mana de fasole galbena
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume inabusite:

Legumele se spala si se taie rondelemai groase. Vinetele se sareaza si se lasa putin sa iasa apa din ele, apoi se spala cu apa rece.

Intr-un vas de iena mai adanc se aseaza in straturi vinetele, ciupercile, fasolea galbena, poi rondele de dovlecei si de rosii. Usturoiul se da pe razatoarea mica si se pune deasupra. Se stropesc legumele cu uleiul de masline, se sareaza si se presara busuioc uscat. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune la cuptor pana legumele isi lasa zeama si devin foarte moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de dovlecei