Mix de boabe in sos de tomate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Feb 2016 | 2976 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ardei congelat
  • cca 200 gr. boabe de mazare congelata
  • 1/2 cutie boabe de porumb
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1/2 cana apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar si patrunjel proaspat sau uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de boabe in sos de tomate:

Ceapa se curata, apoi se spala si se toaca marunt.

Punem ceapa la sotat in ulei pentru 2-3 minute la foc iute.

Adaugam ardeiul congelat, apoi mazarea congelata.

Reducem focul,adaugam o jumatate cana apa plata si lasam sa se gateasca legumele la foc potrrivit cca 10 minute.

Adaugam apoi boabele de porumb scurse si clatite, pe cele de fasole rosie, de asemenea scurse si clatite de apa in care au fost conservate.

Potrivim de sare si piper, adaugam pasta de tomate.

Presaram marar si patrunjel si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de boabe in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (7)

Zamfira 1

07.02.2016, 19:52

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:33

elucubratiiculinare 1

08.02.2016, 18:36

ce bun d

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)