Mini-pizza

de - Andreea - in Pizza, 2 Ian 2013 | 10428 vizualizari

 

e blatul meu preferat de pizza.o reusita garantata.multumesc LILY ...
s-au consumat imediat.abea am reusit sa fac o poza..

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml lapte (se poate inlocui cu apa)
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • pentru umplutura:
  • sos de rosii
  • kaizer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza:

1.drojdia se dizolva in laptele caldut dupa care o amesteca cu faina,sarea si uleiul.se aesteca totul bine si se framinta.

2.NU NECESITA TIMP DE DOSPIRE 

3.se intinde aluatul.se unge cu sos de rosii si presaram kaizerul si mozzarella taiate bastonase.

4.rulam aluatul si il taiem felii.

5.le asezam in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade ,pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
GUSTARE RAPIDA DELICIOASA