Mini tarte cu piept de porc

de Constelatialeu in Porc, 11 Oct 2020 | 3822 vizualizari

 

Mi-am achizitionat de la Lidl niste forme de silicon si-am zis sa le fac botezul, asa ca am pus repede de niste mini tarte rapide. Adica n-am stat eu sa fac aluatul de tarte, am folosit aluat foitaj.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • umplutura
  • 200 g piept de porc crud afumat
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g mozzarella rasa
  • 2 oua
  • 20 g rosii uscate
  • piper multicolor macinat
  • pentru uns
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu piept de porc:

Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita.

Umplutura : Am taiat in cubulete mai mici pieptul de porc, intr-un castron am ras cascavalul, parmezanul si am adaugat si mozzarella  (gata rasa). Am spart 2 oua , am pus si pieptul de porc, am omogenizat, apoi am adaugat si rosiile uscate taiate marunt si am rasnit piper. Am umplut tartele cu amestecul format. Restul de foitaj l-am folosit sa formez un grilaj deasupra tartelor, la ultima nu mi-a mai ajuns sa fac grilaj asa ca am presarat un surplus de mozzarella, am uns grilajul cu ulei de masline.

Am incins cuprorul la 180 grade C si am bagat tartele la cuptor; cand incep sa se rumeneasca, sunt gata. Se servesc atat calde cat si reci, daca mai apuca sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu piept de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fricandou rulat in aluat