Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde .
Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si carne de vita.
Coacere la cuptor rapida si dietetica :) .
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/mini-samosa-cu-cartofton-si-ricotta.html
Spalati si fierbeti cartofii întregi in apa cu sare .
Prajiti ceapa verde într-un pic de ulei impreuna cu cubuletele de ardei.
Se curata cartofii , se taie în cuburi și se pun în bolul robotului.
Se adaugă tonul scurs, ricotta , ceapa cu ardeiul rosu, brânza rasă și făina.
Se amestecă împreună câteva minute.
Condimentam.
Se taie foaia de brick în patru .
Puneti un pic de umplutura la fiecare extremitate.
Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.
Se coace 15 minute la 200 ° C într-un cuptor preîncălzit .
Pofta Buna !!!!
1
cu 8 foi de brick puteti face 32 mini samossa