Blat:
Biscuitii se maruntesc la robot, se pun intr-un bol, apoi se adauga cacaua.
Untul se topeste la bain marie, se toarna treptat peste biscuitii zdrobiti si se amesteca bine pana se leaga.
Se tapeteaza un vas rotund/dreptunghiular cu folie alimentara, se pun biscuitii, se intind pe toata suprafata vasului si cu o lingura se apasa bine. Se da vasul la frigider pana se pregateste jeleul si crema.
Jeleu:
Gelatina se pune in 100 ml apa rece si se lasa la hidratat 10 minute.
Sucul de portocale se amesteca cu zeama de lamaie, sucul de rosii, piureul de rosii si zaharul si se pun intr-un ibric pe foc mic pana ce zaharul se topeste. Se inchide focul, se adauga gelatina, se amesteca pana se incorporeaza totul si se lasa la racit.
Crema:
Untul moale se freaca cu zaharul pudra apoi se adauga branza si se amesteca bine pana se incorporeaza totul.
Scoatem vasul din frigider, adaugam crema si dam inapoi la frigider pana ce se raceste complet si jeleul.
La final turnam incet jeleul peste branza si dam vasul la rece pentru cateva ore. Scoatem vasul de la rece, indepartam folia alimentara si cu o forma inimioara de metal decupam prajitura.
Punem inimioarele pe un platou si le ornam cu trandafirasi de unt .