Mini cakes cu masline si rosii uscate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120g faina
  • 2oua
  • 70g cascaval
  • 70ml ulei de masline
  • 70ml lapte
  • 1praf de copt
  • sare,piper
  • 100g rosii uscate
  • 100g masline fara samburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cakes cu masline si rosii uscate:

Se amesteca ouale cu ulei,lapte,se adauga faina cu praful de copt,rosiile taiate,cascavalul ras,maslinele taiate rondele,lasand cateva pentru decor,sare si piper dupa gust;se rastoarna in forme si se coc 30min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cakes cu masline si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kamy 1

12.10.2011, 22:12

uite la ce pot folosii rosiile uscate

Bunica 1

12.10.2011, 22:55

Wow, ce frumos sunt rumenite ! si apetisanteee!

MIUTA 1

13.10.2011, 22:50

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat