Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco

de AlexTeacher in Porc, 29 Dec 2015 | 4304 vizualizari

 

O bomba calorica extreeeeeem de buna ! 
Ca mai toate mancarurile romanesti care se respecta :))
Consumati cu moderatie, da dependenta ! 

 

INGREDIENTE

    • Carnaciori de bere – 200 g
    • Jumari – 100 g
    • Telemea de capra "Delaco"- 200 g
    • Oua – 12 buc
    • Mamaliga (fierbinte) mai moale – cca 1 kg
    • Ulei – 3-4 linguri
    • Cascaval afumat "Delaco" – 150 g
    • Smantana grasa – 200 g
    • Chives – 8-10 bete de decor
    • Sare, piper si boia dulce – dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco:

  • Taie carnaciorii si jumarii felii si prajeste-i in tigaie (fara ulei);

  • Folosind putin ulei, unge o forma de briose cu 12 buc;

  • Toarna putina mamaliga fierbinte in fiecare dintre locase si cu o lingura umezita in apa niveleaza totul;

  • Pune o lingura de carnaciori si jumari prajiti in fiecare dintre locase;

  • Acopera cu un alt strat subtire de mamaliga fierbinte;

  • Zdrobeste 100 g de telemea de oaie, da pe razatoare cascavalul, amesteca-le si pune-le deasupra;

  • Incinge cuptorul la 220 grade Celsius si lasa totul la gratinat pentru cateva minute;

  • Rastoarna-le pe fiecare pe farfurii individuale;

  • Zdrobeste si restul de telemea, amestec-o cu smantana si pune deasupra, pe fiecare in parte;

  • Prajeste ouale intr-o tigaie cu ulei si pune fiecare ou in parte deasupra;

  • Pune sare, piper, boia si chives tocat pe fiecare dintre ele;

    Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

dantes 1

04.01.2016, 06:20

Super!

mihaelar63 1

22.01.2016, 00:06

Imi surade ideea

Ancutsa 1

21.07.2018, 12:52

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi