reteta o am de la soacra-mea care o are dintr-o revista... nu mai stim ce revista pt ca era o foaie decupata :D:D
Cascavalul se da pe razatoare, pe ochiurile mici ale razatoarei. Doua oua se bat si se amesteca cu cascavalul. Se adauga faina usor pentru a nu face cocoloase si amestecand pana se incorporeaza bine.
Mararul se toaca marunt si se pune peste compozitie amestecand bine pentru a dispersa in mod egal mararul. Se mai pune sare si piper dupa gust.
Se fac mingiute mici care se dau printr-un ou batut, se pune sare si piper iar apoi se dau bine prin mult pesmet pentru a nu curge mai apoi cascavalul in momentul prajelii.
Intr-un ceaun se pune la incins ulei, sa fie destul de mult cat sa balteasca mingiutele.
Cand uleiul este foarte bine incins se pun mingiutele. Trebuie avut grija ca se fac foarte repede. De preferat ar fi ca mai intai sa faceti toate mingiutele si apoi sa le prajiti. Se scot pe niste servetele pentru a se scurge bine de ulei.
Se mananca atat calde cat si reci.
Pofta buna!