migaloase dar merita tot efortul sant extraordinar de bune super super bune
BLAT:
se amesteca bine 8 galb cu zaharul si apa fiarta se mixeaza bine apoximativ 15-20 minute pana se face o spuma albicioasa,dupa care se pune cacao ,prafu de copt si faina si se mixeaza foarte bine apoi se pun albusurile batute bine (fara nimic ,doar albusurile batute )si nu se mai mixeaza se ameteca cu o paleta
Se pune blatu intr-o tava unsa si cu o folie de aluminiu (de care aveti) si se pune la cuptor pentru 10 minute la foc maxim apoi inca 20 de minute aproximativ la foc normal,va creste destul de mult sa fie tava inalta.
Se lasa la racit apoi se taia in doua pe orizontala,dupa care se taia cu un capacel mic sau un paharel de tuica din ambele blaturi care apoi vor fi umplute cu crema
CREMA:
se freaca bine untul cu zaharul praf,intre timp se pune laptele pe foc amestecat cu faina si se amesteca bine pana se imgroasa aceste pep ,dupa care se lasa la racit,iar cand sa racit se ameteca cu untul,se pune cate putin nu tot odata altfel se taie crema,apoi se adaouga esenta de vanilie si rom
Se umplu mingile cate 2 si pe laterale inclusiv dupa care se dau prin nuca de cocos iar deasupra de pune glazura si bombonele
E adevarat sant putin migaloase dar......................MERITA