Minestrone

de lilik in Supe/Ciorbe, 15 Mai 2011 | 5050 vizualizari

 

Nu putea lipsi din retetele de la mine de acasa....este o ciorba de origine italiana cu cat mai multe legume si pasta scurta(sau puteti pune un mix de paste scurte)....f gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/4 de varza mica(daca aveti puneti rosie)
  • fasole verde(la ochi)
  • mazare 2 pumni
  • 1 tulpina de telina
  • cateva buchetele de conopida
  • fasole grasa din conserva
  • 10-12 rosii cherry
  • 150-200 gr pasta scurta
  • sare,ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Curatam legumele,le spalam si le taiem(cubulete potrivite,fasolea o rupem,rosiile le taiem in 4,varza fideluta).

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la innabusit,cand se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca punem restul de legume in afara de fasolea grasa si acoperim cu apa de 3-4 degete.

Lasam sa fiarba la foc mic timp de 45-50 de minute,intre timp controlam pt ca pot fi fierte mai devreme.

Cand sunt aproape fierte  spalam fasolea grasa si o punem in oala,potrivim de sare si mai lasam 5 minute,apoi punem pasta si o lasam sa fiarba timpul necesar(cel scris pe punga).

Servim cu putin ulei de masline pus deasupra in fiecare farfurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă cu inimioare și pipote de pui