Minciunele

de Lau in Dulciuri, 15 Iul 2013 | 13647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
  • 100 g zahar
  • 1 plic de drojdie
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minciunele:

Intr-un vas frecam untul cu zaharul, adaugam galbenusurile si oul, drojdia dizolvata in putina apa calduta. Adaugam si restul de ingrediente, faina cat sa rezulte un aluat elastic si nelipicios. Acoperim aluatul si il lasam cca 20-30 minute.

Impartim aluatul in 2 dupa care intindem cate o foaie subtire pe masa tapetata cu faina. Taiem fasii de cca 4 cm si in romburi de cca 8 cm. In fiecare romb facem o taietura in mijloc, trecem unul din capete prin taietura.

Dupa ce am terminat de pregatit tot, le prajim in baie de ulei incalzit. Le scoatem pe un servetel absorbant, dupa care le pudram cu zahar pudra

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minciunele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 08:49

Covridog cu aluat de casa - Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

pe 09.01 la 15:31

Chifteluțe cu sos de maioneză și ceapă - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.01 la 10:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Scoruse sau Minciunele, reteta gustoasa de gogosi crocante