Mincare de mazare cu pui

de onuta in Pui, 12 Sep 2010 | 7184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper
  • 500gr carne de pui ( aripioare )
  • 1 conserva de mazare ( 800gr )
  • marar
  • ulei ( 2linguri )
  • apa ( 250ml )
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de mazare cu pui:

1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron.

2. Intre timp inabusim  cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de 30 min.

3. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea din conserva , nu inainte de a o scurge bine de apa, si mai lasam la foc circa 10min.

4. Dupa ce mancarica este gata , oprim focul, presaram  marar tocat si punem capacul pentru pastrarea aromei.

Sper sa Va placa. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt