Milkshake de pepene galben

de Bya Ralu in Bauturi, 26 Iul 2016 | 4156 vizualizari

COMENTARII (19)

Meea 1

26.07.2016, 14:09

ce bunX

Bya Ralu 1

26.07.2016, 14:13

multumesc

AndrutzaP 1

26.07.2016, 14:20

Bun, Bun, Bun!

Constelatialeu 1

26.07.2016, 14:28

E cam alb pepenele asta....

simona72 1

26.07.2016, 14:44

MotanLaOale 1

26.07.2016, 14:47

Bunica 1

26.07.2016, 14:51

Delicios!

Aletta 1

26.07.2016, 15:09

Merisor 1

26.07.2016, 18:13

Bun!

mirela0911 1

26.07.2016, 18:25

Aromat si racoritor!

-Licurici- 1

26.07.2016, 18:26

Super bun!

Bya Ralu 1

26.07.2016, 20:12

mihaelar63 1

27.07.2016, 09:08

Te-ai dat pe beuturi ?

Rocsi 1

27.07.2016, 10:51

Bya Ralu 1

27.07.2016, 12:09

da mihaela ,ala a fost mic dejun+ pranz

Bya Ralu 1

27.07.2016, 12:09

rocsi

RuxyRux 1

31.07.2016, 22:46

Deliciu Byuta!

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:55

O bunatate!

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Socata preparata in trei moduri