Milkshake de caise

de Corinuta in Bauturi, 4 Iul 2010 | 6909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 caise coapte
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 cana cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milkshake de caise:

Caisele se spala bine, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa si se dau in clocot, apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit se curata de coaja si de samburi se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si zaharul si se mixeaza 2-3 minute.

Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Milkshake de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

07.07.2010, 00:52

si eu vreau super bun trebuie sa fi fost nota 10

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 22:40

cred ca am ajuns cam tarziu ca sa mai fie ceva si pentru mine.................bun,bun..............

Corinuta 1

09.07.2010, 22:48

Nici o problema las' ca mai fac, te invitam si pe tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Milkshake cu zmeura si banana