Milksake de capsuni cu nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Cocktail, 18 Iun 2010 | 4533 vizualizari

 

Chiar daca suntem obisnuiti sa consumam milkshake-uri doar cand iesim in oras, nu trebuie sa uitam ca le putem prepara chiar la noi acasa!

 

INGREDIENTE

  • un plic milksake de capsuni
  • 200 ml lapte rece de la frigider
  • o lingurita nuca de cocos
  • putin zahar pt marginea paharului
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milksake de capsuni cu nuca de cocos:

Se poate face in shacker:

Intr-un shacker puneti laptele rece de la frigider, adaugati continutul plicului, inchideti capacul si agitati energic timp de un minut.

Eu l-am facut intr-o sticla de jumatate, dar se poate face si in pahar, amestecand continuu cu ajutotul unei lingurite.

Trecem un pahar inalt pe sub jetul de apa, dupa care il rasturnam cu gura in jos pe pat de zahar, rasucim usor, pt a se prinde zaharul de marginile paharului.

Apoi punem milksakeul in pahar si adaugam si nuca de cocos.

Se serveste rece rece ( daca mai stati sa  faceti si poze, asa ca mine, il mai puneti 5 min la congelator :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Milksake de capsuni cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frappe cu zmeura si capsuni