Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

de AlexTeacher in Somon, 11 Aug 2015 | 4319 vizualizari

 

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

 

INGREDIENTE

    • Cruton de paine prajita – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco pentru copii – 2 buc
    • Somon fume – 150 g
    • Crema de otet balsamic – 2 linguri
    • Icre rosii – 1 varf de cutit / portie
    • Susan – 2 lingurite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan:

  • Taiati rondele de miez de lapte;

  • Taiati fasii de file somon si rulati-le;

  • Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul;

  • Peste acestea puneti icre rosii;

  • Turnati crema de otet balsamic pe deasupra si adaugati semintele de susan in ploaie;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu mamaliguta in vas zepter si sos de iaurt cu miez de lapte