Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

de delia64 in Oaie, 28 Apr 2014 | 3730 vizualizari

 

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu verdeturi si spanac:

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .

Spalam verdeturile si  taiem ceapa si usturoiul verde fasii .

Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .

Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata  , si acoperim carnea cu restul de verdeata .

Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .

Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .

Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .

Este o mancare delicioasa . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Verdeata coapta la cuptor are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel