Miel in stil turcesc

de mihaelar63 in Oaie, 14 Mai 2014 | 19300 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

14.05.2014, 12:28

bun bun

mihaelar63 1

14.05.2014, 12:32

Motane , neaparat sa faci . Ma pomenesti asa bun este !!! Daca suni repede la usa , cam in 10 minute inca mai am Bonus un vinisor alb

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:32

mmm.... ce bunatate

anca_rm 1

14.05.2014, 12:43

mmm bunatate ai facut Mihaela

Bunica 1

14.05.2014, 12:59

Nu mai am nicio sansa de a mai prinde o ciosvarta din bunatatea turceasca!)))

delia64 1

14.05.2014, 13:03

Te-ai dat cu turcii , Mihaelo !!!
Arata super preparatul !!!

Sim0na 1

14.05.2014, 13:12

M-ai omorat definitiv! Neaparat o incerc si eu! Dar am o intrebare: casul folosit, este o branza sarata sau dulce? Noi spunem cas la telemeaua nesarata, scursa foarte bine. Daca-i invechit, ma gadesc sa nu fie telemeaua sarata..
Pup cu drag!

Pushaa 1

14.05.2014, 13:16

MOKUSKA 1

14.05.2014, 13:18

arata minunat

Giana 1

14.05.2014, 13:30

Arata super

RuxyRux 1

14.05.2014, 14:35

Cat de buna arata mancarea ta draga mea!

silvi0ara 1

14.05.2014, 16:31

Bun,bun.

_Alina_ 1

14.05.2014, 16:55

Cum poate arata!

laura_n 1

14.05.2014, 17:12

mama, ce-i aici

Luckycake 1

14.05.2014, 17:19

sotul meu ma tot bate la cap sa ii fac miel...acum am si reteta

alilianaa 1

14.05.2014, 17:46

cat de bine poate arata..

Satisfyyourcravings 1

14.05.2014, 19:14

As vrea sa-l incerc!

loredanaaa 1

14.05.2014, 19:27

Rocsi 1

14.05.2014, 19:52

Bravo

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:11

Ma bucur ca va este pe plac

xana 1

14.05.2014, 20:39

Ce minunatie!!!

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:42

Simona , in reteta originala se specifica doar ,, branza veche de oaie ''. Eu am pus niste cas de oaie sfaramat , ramas de saptamana trecuta in frigider

Constelatialeu 1

14.05.2014, 20:49

Ce era sa ratez o asa bunaciune...

simona72 1

15.05.2014, 15:24

Imi place tare mult bucataria turceasca...mielul e bestial!

mena29 1

19.05.2014, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel