Miel in stil turcesc

de mihaelar63 in Oaie, 14 Mai 2014 | 20265 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

14.05.2014, 12:28

bun bun

mihaelar63 1

14.05.2014, 12:32

Motane , neaparat sa faci . Ma pomenesti asa bun este !!! Daca suni repede la usa , cam in 10 minute inca mai am Bonus un vinisor alb

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:32

mmm.... ce bunatate

anca_rm 1

14.05.2014, 12:43

mmm bunatate ai facut Mihaela

Bunica 1

14.05.2014, 12:59

Nu mai am nicio sansa de a mai prinde o ciosvarta din bunatatea turceasca!)))

delia64 1

14.05.2014, 13:03

Te-ai dat cu turcii , Mihaelo !!!
Arata super preparatul !!!

Sim0na 1

14.05.2014, 13:12

M-ai omorat definitiv! Neaparat o incerc si eu! Dar am o intrebare: casul folosit, este o branza sarata sau dulce? Noi spunem cas la telemeaua nesarata, scursa foarte bine. Daca-i invechit, ma gadesc sa nu fie telemeaua sarata..
Pup cu drag!

Pushaa 1

14.05.2014, 13:16

MOKUSKA 1

14.05.2014, 13:18

arata minunat

Giana 1

14.05.2014, 13:30

Arata super

RuxyRux 1

14.05.2014, 14:35

Cat de buna arata mancarea ta draga mea!

silvi0ara 1

14.05.2014, 16:31

Bun,bun.

_Alina_ 1

14.05.2014, 16:55

Cum poate arata!

laura_n 1

14.05.2014, 17:12

mama, ce-i aici

Luckycake 1

14.05.2014, 17:19

sotul meu ma tot bate la cap sa ii fac miel...acum am si reteta

alilianaa 1

14.05.2014, 17:46

cat de bine poate arata..

Satisfyyourcravings 1

14.05.2014, 19:14

As vrea sa-l incerc!

loredanaaa 1

14.05.2014, 19:27

Rocsi 1

14.05.2014, 19:52

Bravo

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:11

Ma bucur ca va este pe plac

xana 1

14.05.2014, 20:39

Ce minunatie!!!

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:42

Simona , in reteta originala se specifica doar ,, branza veche de oaie ''. Eu am pus niste cas de oaie sfaramat , ramas de saptamana trecuta in frigider

Constelatialeu 1

14.05.2014, 20:49

Ce era sa ratez o asa bunaciune...

simona72 1

15.05.2014, 15:24

Imi place tare mult bucataria turceasca...mielul e bestial!

mena29 1

19.05.2014, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de usturoi verde