Mic dejun Primavara

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 8376 vizualizari

 

Va propun un mic dejun simplu, cu aranjare in farfurie in model de primavara, respectiv ghiocel si gargarita.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert,
  •  1 ou crud,
  • cateva capere
  • o bucatica de cascaval
  • ,sare,piper,
  • 2 -3 frunze spanac
  • putin unt,
  • 1 felie pateu de casa/sangerete,
  •  boia dulce,
  • 1 maslina neagra,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun Primavara:

Se bate oul cu putin cascaval ras,se unge o tigaie cu unt si se toarna omleta, se presara sare,piper si capere.Se acopera putin sa se umfle,se serveste alatuti de un ghiocel din ou fiert si cu tulpinita facuta din spanacul oparit,pasat si amestecat cu putin unt si galbenus fiert si o gargarita din branza amestecata cu unt si pudrata cu boia rosie de ardei dulce iar din maslina neagra facem capsorul si punctele de pe aripi.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrob de oua a la Motan