Mic dejun de răsfăţ

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 5333 vizualizari

 

Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi.
A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de bacon
  • 2 oua
  • 2 chiftelute
  • Piper,boia
  • Sare daca este cazul
  • Ulei pentru uns formele
  • Rosii,castraveti,ardei,ceapa verde pentru salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de răsfăţ:

Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.

Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.

Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.

Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.

Se serveste cald cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de răsfăţ" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

18.06.2012, 15:28

Diana,cam bunut

Sidy 1

18.06.2012, 15:47

Tare fain arata !!! Un adevarat rasfat de duminica....

mirela0911 1

23.06.2012, 22:34

Asta da rasfat!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori