Mic dejun de răsfăţ

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 5683 vizualizari

 

Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi.
A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de bacon
  • 2 oua
  • 2 chiftelute
  • Piper,boia
  • Sare daca este cazul
  • Ulei pentru uns formele
  • Rosii,castraveti,ardei,ceapa verde pentru salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de răsfăţ:

Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.

Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.

Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.

Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.

Se serveste cald cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de răsfăţ" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

18.06.2012, 15:28

Diana,cam bunut

Sidy 1

18.06.2012, 15:47

Tare fain arata !!! Un adevarat rasfat de duminica....

mirela0911 1

23.06.2012, 22:34

Asta da rasfat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu sunculita afumata,parmesan si varza murata