Mic dejun

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2016 | 4276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval afumat Delaco
  • 4 felii sunca presata
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

  • Prajim painea.
  • In mijlocul feliei taiem cu paharul un cerc.
  • Punem painea in tigaie si spargem oul in interiorul cercului.
  • Acoperim si lasam sa se prajeascca oul.
  • Feliile de sunca si cele de cascaval le prajim in putin ulei.
  • Aranjam farfuria si servim calde cu rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu marar si ardei