Mic dejun

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 3515 vizualizari

 

Acest mic dejun este simplu...asa cu ce gasim prin frigider...dar este in acelas timp si hranitor ..... si foarte gustos....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr parizer de pui
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa
  • 500 ml lapte de vaca
  • 100 gr sunca  porc de la  tara
  • mustar
  • sare
  • 100 gr castravete
  • 1 paine
  • 100 gr branza sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

    Ouale le fierbem, taiem castravetele, branza, parizelul, sunca, painea,curatam spalam si taiem ceapa.Asezam toate pe farfurii, paine in cos, laptele il punem in cani, mustarul intr-o farfuriuta si cam atat.

                                                         POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele