Merlucius picant cu orez

de mihaelar63 in Peste, 3 Iul 2010 | 5868 vizualizari

 

sau platou de pranz duminical .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr merlucius
  • 1 lamaie
  • 2 rosii
  • pasta harissa [ din ardeiiute rosu +usturoi ]
  • ulei
  • sare
  • pt salata
  • castraveti
  • ceapa rosie
  • sare
  • otet
  • pt orez
  • 1 cana orez
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

           

  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius picant cu orez:

  1. merluciusul se curata de aripiopare  se incresteaza si se spala , se stropeste cu zeama de lamaie sare si se unge bine cu pasta harissa .
  2. pestele se prajeste in putin ulei .
  3. separat se infierbanta 50 ml ulei in o cratita de teflon
  4. si se prajeste orezul se adauga apa cam 1 l .se sareaza ,se pipareaza si se lasa sa scada apa pana incepe sa se prajeasca orezul din nou , la sfarsit se presara cu patrunjel verde .
  5. serviti pe un platou pe care puneti si salata  preparata din castraveti si ceapa rosie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius picant cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

03.07.2010, 09:03

vik , pofteste , ma simt flatata , tu care ai asa mult si asa deosebit peste ,

Julie 1

03.07.2010, 10:11

Foarte bine arata!

Bunica 1

14.07.2010, 17:54

Bun, bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura adevarata ca la Dunare, cu mamaliga delicioasa