Merlucius picant cu orez

de mihaelar63 in Peste, 3 Iul 2010 | 5942 vizualizari

 

sau platou de pranz duminical .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr merlucius
  • 1 lamaie
  • 2 rosii
  • pasta harissa [ din ardeiiute rosu +usturoi ]
  • ulei
  • sare
  • pt salata
  • castraveti
  • ceapa rosie
  • sare
  • otet
  • pt orez
  • 1 cana orez
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

           

  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius picant cu orez:

  1. merluciusul se curata de aripiopare  se incresteaza si se spala , se stropeste cu zeama de lamaie sare si se unge bine cu pasta harissa .
  2. pestele se prajeste in putin ulei .
  3. separat se infierbanta 50 ml ulei in o cratita de teflon
  4. si se prajeste orezul se adauga apa cam 1 l .se sareaza ,se pipareaza si se lasa sa scada apa pana incepe sa se prajeasca orezul din nou , la sfarsit se presara cu patrunjel verde .
  5. serviti pe un platou pe care puneti si salata  preparata din castraveti si ceapa rosie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius picant cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

03.07.2010, 09:03

vik , pofteste , ma simt flatata , tu care ai asa mult si asa deosebit peste ,

Julie 1

03.07.2010, 10:11

Foarte bine arata!

Bunica 1

14.07.2010, 17:54

Bun, bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor pe pat de sare