Merluciu cu sos

de ianculubita in Peste, 22 Feb 2011 | 8758 vizualizari

 

Pentru ca suntem o familie,mare devoratoare de peste,majoritatea retetelor mele,vor fi cu peste si fructe de mare(preferatele mele)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste,de preferinta alb
  • 3-4catei de usturoi,
  • 500g rosii sau 1cutie mare de rosii in bulion
  • sare,piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50g masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu sos:

Pestele,curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte,pana este gata sosul.In tigaia cu ulei(3-4linguri),se pun rosiile date la blender,impreuna cu usturoiul zdrobit;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar,daca rosiile nu sunt suficient de dulci;se pune capacul,iar dupa cateva clocote,se adauga pestele si maslinele;se lasa la foc mic iar dupa 20min,se intoarce pestele cu mare grija fara sa se rupa;se serveste cu patrunjel deasupra,putin rozmarin si de ce nu,cu mamaliguta ca doar este peste.Va doresc Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu sos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Ina 1

24.02.2011, 17:04

Bun venit! Trebuie sa incerc si eu papica ta

kukibella 1

25.02.2011, 20:29

stoi_mimi 1

26.02.2011, 17:04

apetisant si incitant ptr papilele gustative

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]