Merenghi cu alune

de meosiris in Prajituri, 2 Ian 2011 | 5380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175g zahar,
  • 3 albusuri,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 200g alune macinate(eu am avut alune de padure) ,
  • alune de padure intregi pentru decorare,
  • 50g ciocolata neagra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merenghi cu alune:

Mixam ca pentru bezea albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.

Incorporam alunele macinate si omogenizam acest aluat.

Spritam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si asezam cate o aluna in fiecare gramajoara de aluat.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 150C si lasam cca 20 de minute la copt.

Dupa ce sunt gata, scoatem tava si lasam fursecurile la racit.
Intre timp, topim ciocolata pe baie de aburi si ornam fursecurile cu ea.
Delicioase! La gust se aseamana foarte bine cu bezelele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Merenghi cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]