Mere coapte umplute cu nuci si stafide

de katty in Dulciuri, 19 Feb 2015 | 3704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 100 gr nuci macinate
  • scortisoara macinata
  • 70 gr stafide
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte umplute cu nuci si stafide:

Spalam merele si le stergem cu un prosop.Taiem cate un capac deasupra, iar cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul merelor, pastrand un perete de 1 cm.

Amestecam nucile macinate cu scortisoara si stafidele. Umplem cu acest amestec merele si le punem capacul.Asezam merele intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute la foc potrivit pana merele se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte umplute cu nuci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:31

Rocsi 1

19.02.2015, 21:48

Nu refuz un mar copt!

Merisor 1

19.02.2015, 22:57

Vaai, ce am gasit aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu nuca si miere