Melcisori cu caise

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mai 2015 | 3743 vizualizari

 

Rapizi si buni.
Am mai consumat din compoturi cu aceasta ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 300g aluat de foietaj;
  • 175g caise din compot;
  • un galbenus;
  • o lingura zahar;
  • ulei pentru uns tava.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu caise:

Se decongeleaza aluatul de foietaj. 

Caisele se decojesc, apoi se paseaza pana devin piure.

Se intinde aluatul, peste care se adauga piureul de caise. Se ruleaza, apoi se baga la congelator pentru 15-20 de minute. Dupa aceea, se scoate rulada si se taie in bucati late de circa 2 cm. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza melcisorii  (care se mai aranjeaza cu mana) si se ung cu galbenus. Pe desupra se presara zahar. Se baga la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

 

 

TIPS-URI

1

Eu nu am folosit hartie de copt, dar ar fi fost mai bine sa o fac pentru ca melcisorii sa poata fi luati mai usor din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si iaurt