Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

de dicarmencitta1957 in Peste, 24 Feb 2010 | 9959 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Cum eu sunt fan peste si mancam destul de des peste, a trebuit sa invat sa-l fac in mai multe moduri.

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de rechin
  • 1 castronel de orez salbatic
  • 50 gr unt
  • 10 boabe de struguri negri
  • 10 boabe de struguri albi
  • 1 mar verde
  • 1/2 varza chinezeasca
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1/2 varza romaneasca
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate)
  • menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat
  • un praf de tarhon..
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.:

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu scrumbie marinata