Medalioane de curcan cu sos de afine

de laylalala in Pui, 14 Mar 2011 | 9311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de curcan, taiat in felii, pe varticala
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 3 cepe rosii, curatate si tocate
  • 200 gr affine in sirop, scurse
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • sare si piper
  • legume verzi prajite in unt, pentru servire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de curcan cu sos de afine:

Incinge uleiul de masline cu untul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste-o 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Adauga afinele urmata de vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand lichidul se reduca la jumatate. Adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust.

Pieptul de curcan prajeste-l pe o tigaie tip gratar apoi serveste-l cu sosul preparat si legume verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de curcan cu sos de afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii