Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui

de Valyvalentyna in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2014 | 4164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare la punga{ congelata am avut eu}
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • o legatura marar,
  • 1 ardei gras,
  • 200 gr smintina grasa,
  • sare, piper alb,
  • 2 linguri rase de faina,
  • 7 aripioare de pui,
  • 700 ml supa,
  • 3-4 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui:

Spalam bine aripioarele de pui le curatam si le punem in uleiul incins le lasam un pic sa se prajeasca si le scoatem intr-o farfurie dupa care in acelasi ulei ramas adaugam ceapa o lasam foarte putin, dupa care adaugam morcovul si ardeiul mai adaugam si o cescuta mica de supa si lasam pina scade.

Dupa ce legumele s-au inmuiat si au mai scazut adaugam mazarea si mai adaugam supa cit sa cuprinda legumele; lasam 10 min si punem aripioarele amestecam usor si potrivim de sare, piper.

Din cind in cind mai adaugati din supa pt, ca ea mai scade, cind mazarea a fiert adaugam mararul tocat si smintina amestecata cu faina mai lasam 3-4 min pe foc apoi oprim focul.

Lasam sa se raceasca un pic apoi putem servi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate