Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui

de Valyvalentyna in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2014 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare la punga{ congelata am avut eu}
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • o legatura marar,
  • 1 ardei gras,
  • 200 gr smintina grasa,
  • sare, piper alb,
  • 2 linguri rase de faina,
  • 7 aripioare de pui,
  • 700 ml supa,
  • 3-4 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui:

Spalam bine aripioarele de pui le curatam si le punem in uleiul incins le lasam un pic sa se prajeasca si le scoatem intr-o farfurie dupa care in acelasi ulei ramas adaugam ceapa o lasam foarte putin, dupa care adaugam morcovul si ardeiul mai adaugam si o cescuta mica de supa si lasam pina scade.

Dupa ce legumele s-au inmuiat si au mai scazut adaugam mazarea si mai adaugam supa cit sa cuprinda legumele; lasam 10 min si punem aripioarele amestecam usor si potrivim de sare, piper.

Din cind in cind mai adaugati din supa pt, ca ea mai scade, cind mazarea a fiert adaugam mararul tocat si smintina amestecata cu faina mai lasam 3-4 min pe foc apoi oprim focul.

Lasam sa se raceasca un pic apoi putem servi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu mazare si cartofi