Mazare cu degete de pui

de RuxyRux in Pui, 17 Dec 2010 | 5204 vizualizari

 

O mancarica tare gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • Degete de pui:
  • Un pachetel de pesmet
  • 2 piepti de pui
  • 3 oua
  • sare dupa gust  
  • Mazare:
  • 1 kg mazare congelata
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu degete de pui:

Facem mancarea de mazare:

Punem uleiul in cratita, ceapa tocata marunt, mazarea congelata( trecuta printr-un jet de apa si scursa) si sotam 5-6 minute. Punem apa si lasam sa fiarba. Cand mazarea e fiarta, amestecam intr-un vas( bol), bulionul cu o lingura de faina si apoi turnam peste mazare. amestecam rapid si mai lasam zece minute. Adaugam zaharul, potrivim de sare si punem mararul tocat.

Degete de pui:

Taiem pieptul in fasii foarte subtirele, le saram. Batem ouale cu putina sare si trecem fasiutele prin el, apoi le tavalim in pesmet. Le prajim in uleiul incins cu grija sa nu se arda.

Si...gata pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu degete de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci