Mazare cu ceapa verde si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2015 | 3601 vizualizari

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

10.06.2015, 20:45

Bunica 1

10.06.2015, 20:53

Incă n-am făcut mazăre nouă

Gicuta 1

10.06.2015, 20:53

Buna mazarica!

Constelatialeu 1

10.06.2015, 20:55

Buni,cumparati pamant la tara si ai si mazarica...

Merisor 1

10.06.2015, 21:02

Cine are gradina, are si mazare

Corinuta 1

10.06.2015, 21:06

ce bunaaaa!

Aurelia 07_07 1

10.06.2015, 21:16

O bunatate !

Gherca Daniela 1

10.06.2015, 21:16

Catalina L 1

10.06.2015, 21:25

ce-mi place....foarte buna

diaconta 1

10.06.2015, 21:27

Sa-mi dai si mie

-Licurici- 1

10.06.2015, 21:48

MotanLaOale 1

10.06.2015, 21:52

buna buna

RuxyRux 1

10.06.2015, 21:56

Vai ce buuuuna

simona72 1

10.06.2015, 22:01

Ce buna a iesit cu mazarea aia proaspata!!

Bya Ralu 1

10.06.2015, 22:05

Bun

Andra_Constantinescu 1

10.06.2015, 22:09

Buna!

mihaelar63 1

11.06.2015, 00:06

Foarte buna mazarea , mai ales cu carnita

reisnaor_2006 1

11.06.2015, 00:13

unde sunt coastele Cleme))foarte buna mancarica ta

dantes 1

11.06.2015, 10:03

Foarte buna!

- Andreea - 1

11.06.2015, 18:38

Tare mult imi place mazarea ...gustoasa !

Rocsi 1

11.06.2015, 20:10

Super buna mancarea ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii