Înveliș crocant, mijloc divin de spumă -
Mascota cu căpșuni e un desert din Rai
Creat de îngerii care din harpă sună
Pentru iubitorii de dulce trai.
Topim ciocolata pe bain-marie pentru crusta de ciocolata
Cu ajutorul unei pensule de silicon, ungem formele de briose de silicon Pentru crema, mixam capsunile impreuna cu zaharul
Mixam smantana pana obtinem frisca Lasam gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.
Punem pe foc piureul de capsuni si lasam pe foc pana se apropie de punctul de fierbere, amestecand in continuu ca sa se topeasca zaharul
Luam de pe foc, apoi adaugam gelatina peste piureul de capsuni.
Incorporam usor cu o spatula de silicon piureul de capsuni peste frisca. Lasam crema la frigider pentru 2 ore.
Umplem formele de ciocolata cu aceasta crema
Punem un „capac” de ciocolata topita, ca sa formam un exterior complet de ciocolata
Lasam la rece pana se intareste ciocolata
Pofta buna!