Martisoare

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 4507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 300 gr faina
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ lingurita praf de copt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate untul cu zaharul. Adauga oul urmat de iaurt si aromele. Incorporeaza faina amestecata cu bicarbonat si praf de copt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina. Taie din el diferite forme. Aseaza formele pe o tava tapetata cu foaie de copt. Fa fiecarui martisor o gaura prin care sa introduce snurul alb-rosu.

Da biscuitii la copt 9-11 minute apoi lasa-I sa se raceasca complet.

Decoreaza biscuitii dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca