Spalam prunele, le taiem in doua si le scoatem samburii.
Spalam merele si perele. Le taiem bucati mari si dam deoparte cotoarele. Eu le-am lasat cu coaja pe toate.
Am folosit masina de carnea si le-am dat pe toate prin ea sa iasa mai marunt, dar puteti da prin razatoare sau robot fiecare cum are si cum vrea :D.
Rasturnam totul intr-o oala si le dam la fiert.Adaugam zaharul si amestecam pana se incorporeaza bine.Cand incepe sa fiarba dam focul mediu dupa care focul mic dar amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Cand incepe sa se ingroase trebuie amestecat des ca sa nu se prinda.O sa dureze ceva timp pana e gata dar merita
Pregatim o caserola tapetata cu folie alimentara si o umplem cu marmelada.Am acoperito si am dato la racit peste noapte.
Eu am rasturnato dupa doua zile,i-am indepartat folia alimentara si a iesit delicios de bine.