Marinarea carnii

de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8963 vizualizari

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

26.12.2012, 11:59

Rocsi 1

26.12.2012, 12:01

portiadelumina 1

26.12.2012, 12:05

E de reţinut. Prefer varinta cu vin ori bere, parcă e mai bărbătească. Deşi, laptele marinează şi el bine.

Bunica 1

26.12.2012, 12:10

-tony- 1

26.12.2012, 12:25

au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:32

Lau 1

26.12.2012, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de vacuta marinata in bere irlandeza