Marinada in sos de rosii

de violeta30 in Pt. carne, 9 Apr 2018 | 6380 vizualizari

 

Bunatati de Paste !
Am incercat o alta marinada mai altfel pentru friptura de miel si a iesit excelenta ;)

 

INGREDIENTE

  • carne pentru friptura (porc, vita, miel, pui...)
  • o canuta de pasta de tomate mai lichida
  • condimente (piper, cimbru, boia, cimbrisor...) dupa gust
  • 2 linguri delikat sau sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinada in sos de rosii:

Pregatim bucatile de carne sa nu fie prea groase.

Intr-un bol amestecam restul ingredientelor pana devin un sos.

Luam bucatile de carne si le ungem cu sosul format. Le asezam intr-un recipient cu capac ermetic si le depozitam in frigider. Se recomanda a se marina cu cel putin 12 ore inainte de a frige carnea. Daca lasam carnea mai multe zile in marinada, o vom intoarce in sos din cand in cand, macar o data pe zi.

Este foarte gustoasa si foarte aromata.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinada in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Costita de Praid - reteta nr.1850