Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de dorind15 in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 5586 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: mar, retete Dulciuri
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.
de Catalina L 8
de amalia01 4
de nadina73 3
MotanLaOale 1
super tare
dany_dumy2006 1
- Andreea - 1
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
pe 30.12 la 15:13
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Gherca Daniela
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!