Pui il curatam,il spalam si il portionamin bucati
Intr-o cratita adaugam carnea de pui,foi de dafin,rozmarin,sare,boabe de piper,apa cat sa acopere si punem pe foc sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.
Cand carnea este fiarta o scurgem bine de apa si o prajim in putin ulei de masline pe ambele parti.
Scoatem carnea intr-un vas si o acoperim,
In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si o calim putin dupa care adaugam ardeii tocati bucati,amestecam si adaugam rosiile tocate marunt cu tot cu suc,
Lasam pe foc potrivit pana ce incepe sa fiarba dupa care adaugam carnea(eu am preferat pieptul de pui sa il tai cubulete),sare,piper dupa gust si lasam pe foc pana ce scade sosul,
Cand sosul este aproape gata adaugam ouale, acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 min pana ce oul este gata.