Astazi va prezint un alt fel de mancare bun si de post,o reteta plina de vitamine si nutrienti esentiali,asa ca nu trebuie sa va faceti griji pentru ca lipsesc ingrediente,precum carnea sau lactatele,din meniu.In zilele de dulce,puteti inlocui soia cu piept de pui sau oricare alt tip de carne va place.
Toaca ceapa marunt,curata si taie cartofii in cubulete potrivite ca marime.Caleste ceapa,apoi adauga cartofii si 2 cani si jumatate de apa. Lasa-i sa fiarba,intre timp fierbe soia in apa clocotita timp de 30 min,scurge-o si presar-o cu sare.In putin ulei,prajeste feliile de soia.Dupa ce au fiert cartofii,adauga pastaile,ciupercile scurse, usturoiul taiat fin,bulionul,condimentele,sarea,iar feliile de soia le pui deasupra.Mai tine mancarea pe foc inca 5 min,la foc mic,apoi stinge-i focul.
Se serveste calda,alaturi de muraturi sau o salata de sezon.