Mancarica de mazare cu galuste

de Lau in Porc, 8 Iul 2011 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare mazare
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 300 g apa
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ou
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu galuste:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa cu sare,dupa care o prajim pe ambele parti

Curatam ceapa,o tocam si o calim putin,adaugam ardeiul tocat,il lasam putin sa se caleasca cu ceapa,adaugam pasta de tomate,rosiile tocate,apa si mazarea trecuta pe sub un jet de apa rece,

Cand incepe sa fiarba se adauga galustele din gris,cu o lingurita,carnea,mararul se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se potriveste de sare,piper,dupa gust si se pune patrunjelul

Galuste:

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga uleiul si grisul, lingura cu lingura. Se omogenizeaza dupa fiecare,compozitia nu trebuie sa fie vartoasa dar nici moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:36

Interesanta reteta, nu am facut niciodata aceasta mancarica cu galuste...................

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:16

Lau 1

14.07.2011, 12:31

multumesc pentru vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne