Mancarica de ardei copti

de Miha in Mancaruri de post, 6 Iun 2010 | 7016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500 g ardei copti
  • 500 g vinete coapte
  • 1 conserva rosii in suc (400 g)
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei copti:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga rosiile taiate marunt si sucul din conserva. Se omogenizeaza, apoi se adauga ardeii si vinetele tocate.

Se potriveste gustul de sare si piper, se omogenizeaza si se lasa la fiert la foc mic.

Aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste calda cu mamaliguta, ca garnitura pentru friptura sau rece cu paine, pe post de salata. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi