Mancarica cu aripioare la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 16 Mai 2016 | 2824 vizualizari

 

O mancare pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancarica-cu-aripioare-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g aripioare
    • 1 punga de legume, eu am avut cu morcovi si mazare
    • 3-4 cartofi
    • 4-5 fire de ceapa verde
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • piper
    • sare
    • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu aripioare la cuptor:

Mai intai taiem ceapa rondele, iar cartofii felii medii si le punem in cratita. Adaugam aripioarele,1 cana de  apa, sare si piper si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.

Verificam daca au inceput sa se inmoaie cartofii si adaugam pasta de tomate si legumele congelate.

Dam din nou la cuptor pentru inca 25-30 de minute.

La sfarsit adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti praji ceapa inainte, eu am preferat sa o las necalita.

2

Puteti adauga orice tp de verdeata.

3

Merge si mai bine cu o salata sau o muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor