Mâncare de viţel cu măsline

de AndreeaRodica in Vita, 17 Mar 2011 | 5234 vizualizari

 

Foarte buna aceasta mancare, potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • - o bucata pulpa de vitel;
  • - 5 cepe mari;
  • - 150g masline;
  • - 2 linguri cu bulion;
  • - 1/2 de cana cu vin;
  • - ulei,
  • sare,
  • piper boabe,
  • foi de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de viţel cu măsline:

Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute. (mergea si mai putin, intre noi fie vorba).
Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul. Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.

Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de viţel cu măsline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vitel in sos de bere