Mancare de vinete si carne de pasare

de Panacris in Pui, 27 Mai 2012 | 4770 vizualizari

 

Tot am facut curatenie in congelator, am transformat si ultimul pachet de vinete prajite intr/o mancarica delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare fiarta 300 g.,
  • vinete prajite 500 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • ardei gars rosu 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • vin rosu demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete si carne de pasare:

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiuit intr/un vas wok, cu putin ulei si apa. Se adauga peste ceapa calita, carnea de pasare fiarta si tocata marunt, ardeiul rosu tocat marunt, cubuletele de vinete, sare si piper dupa gust, vinul si 250 ml. de apa, si se lasa la fiert, acoperit la foc mediu cca. 20 de minute. Daca mai e nevoie se completeaza cu apa, ca sa nu se arda mancarica. La final se adauga bulionul desfacut cu putina apa, se lasa sa mai dea un clocot, apoi se presara marar tocat marunt. Se serveste fierbinte cu cartofi noi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui